lubieszpinak: łosoś w pesto MaciejMalinowy


Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=0kLAAWI0Auo



Najlepsze komentarze:

ZiomekO... Droga Marto wilgotna ściereczka pod deskę przede wszystkim i będzie Ci się pracowało milion razy lepiej w kuchni. ;) Jeszcze raz dzięki za plakat.
Ptaszni... jesteś bardziej kobieca niż w serialu ;)
Jagoda ... za ciche te filmiki :(
Sandra ... co takiego robiłaś że tak schudłaś? :) świetnie wyglądasz :))))
dejwsiu... pesto i wysoka temperatura to raczej nie jest dobry pomysł
Hard Li... Ja nie mogę to już 19 dni bez nowego filmiku. :(
Marozio... pokaż cycki:)
Niepowa... OMG podkład na początku  od lekko stronniczych 
Adam Re... Po upieczeniu łososia skóra sama odchodzi, poza tym pieczenie ze skórą do dołu zapobiegnie ''wycieknięciu'' soków na dół i ryba będzie bardziej soczysta (Oczywiście jeżeli jej nie przepieczemy). Pozdro ;]
skurlex... Jak chcesz łatwo oddzielić skórę od jakiejkolwiek ryby to nie krój wzdłuż tylko natnij kawałek, złap za skórę i ją po prostu zerwij, nie będziesz miała żadnych ubytków ;)
kupa z ... ty w rzeczywistości jesteś taka malutka i chudziutka
TheAlut... Lubie oglądać jak gotujesz Marta , nagrywaj częściej takie smakowitości ! Często się inspiruje :* Pozdrówki kochana
Karolaj... Ten łosoś jest już wyfiletowany, oskórować jak już. Wygląda smacznie, spróbuj łososia w sosie z zielonego pieprzu. Niebo!
Aras Hu... >>szowinistyczny żart<<
Kuchnia... w końcu jesteś na swoim miejscu.
Hard Li...  Nagraj coś bardziej hardcorowego  pls.
Paulina... Do filetowania ryb używa się specjalnie przystosowanych do tego noży.. :)
pawel m... losos jest zajebisty ! pozdrawiam !
Keyzo... Muzyka jest za glosno w stosunku do tego co mowisz :>
poozdro
Izabela... Jesli chcesz jeść czesciej ryby to polecam moj sposób na szybko :) rybe przyprawiam pieprzem cytrynowym i ziolami prowansalskimi wkladam w rekaw do pieczenia i do piekarnika 150 stopni 15 min i rybka gotowa a nie trzeba jej pilnowac bardzo wiec robi sie sama :D
Martins... zrobił bym Ci dziecko :)