Włącz Filmy na pełnym ekranie

Smak dzieciństwa: CIASTO ZEBRA! proste, kruche, pyszne | Paweł Małecki & Kuchnia Lidla KuchniaLidla.pl


Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=mPMQfqMXdLA



Najlepsze komentarze:

Kuchnia... Kto z Was pamięta to ciasto z dzieciństwa? Dajcie znać! ?❤️
Michel ... ? ???
sandra ... Czy ten mikser to ten który można kupić w Lidlu?
Lamere ... Jaka średnica foremki ??
marcoza... Może następny przepis to będzie Pychotka.
zosia h... Wygląda obłędnie i pewnie smakuje też nieziemsko mniammm??
Milena ... aahh jak dobrze zobaczyć filmik bez reklam
Tomek J... Bardzo chętnie przypomniał bym sobie karpatkę :)
White R... Bardzo dawno jadlam! Dodaje do ulubionych i upiekę na weekend ?
Marcin ... Moja mama nie robiła nigdy zebry, ale robiła metrówkę/metrowiec. Składniki ciasta te same, jednak inna forma rozlewania ciasta. Natomiast z mojego dzieciństwa pamiętam bardzo dobrze ciasto drożdżowe z kruszonką mojej babci. Najlepiej smakowało z mlekiem. Drogi Pawle, może w następnym odcinku pokażesz właśnie to ciasto. Pozdrawiam.
Joanna ... Do tej pory robię to ciasto z użyciem – UWAGA – oczywiście oranżady, jak za smarkatych lat (moich) ??? Moja rodzina uwielbia! Ja też!
Alina W... Bardzo,ale to bardzo podoba mi się ten przepis.Chciałabym upiec sama taką zebrę tylko nie mam takiego talentu i przede wszystkim mąki BIO. Postaram się kiedyś odwazyc bo finalnie ciasto wygląda zjawiskowo.Pięknie dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
ola olk... A może następnym razem Karpatka?
Bruno B... @ZeboPL
Ewa K... Pamiętam to ciasto z dzieciństwa ?
Greg Sz... Pan jak coś zrobi to zawsze petarda
Bogdan ... Super prosty przepis, dzięki mistrzu, za niedługo napewno wypróbuję przepis jak wiele wiele innych, przepyszne są ?
Monika ... A może następnym ciastem będzie Fale Dunaju?? Zebra wygląda "smakowicie"
Pasieka... Cześć. Może jakieś ciasta keto by wprowadzić? Ketoza jest teraz w modzie.
Marzena... Pomysłowe przepisy smaczne aż miło popatrzeć.?????