Wołowina przyprawiona w stylu jerky słoikówka Praktyka u Praktyka NOMART.PL


Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=usvG_lbWySE



Najlepsze komentarze:

Marek J... Serdecznie pozdrawiam Panie Arturze? będzie robione?
Blanker... Panie Arturze, można również tak przyrządzić wieprzowinę?
Henryk... kciuk do góry i szkolenie online :) pozdrowienia.
marcin ... Petarda jak zwykle ??
Jakub J... Szponder może być? W lokalnym markcie akurat jest promocja ;)
Piotr P... moje oko dopatrzyło sie pokywki z Łukowa. Pozdrawiam z Radzynia Podlaskiego i cieszę się ze produkty z naszego regionu docireają również nad morze.
Amjeq_... Będzie jeszcze jakiś film z Panem od ostrych sosów i kiszonek? :)
Dariusz... Witam , jak zwykle świetny film i przystępnie podana wiedza :) Od pana tylko się uczyć :)
Jan Kow... To nie pasteryzacja, a raczej tyndalizacja :)
master2... Panie Arturze. Jestem z Pana kanałem od zawsze. Jednak dziś największa łapka za koszulkę :))
Micha? ... Super, Panie Arturze. Pewnie do zobaczenia niebawem w sklepie;) Camembert wyszedł rewelacja. Inne rzeczy w trakcie albo też zjedzone ze smakiem. Kapitalny kanał. Pozdrawiam
Sebasti... Miszczu a można takie coś w szynkowar ???
Sebasti... Trzeba było wodą patelnie podlać i tym zalać
Foksins... Zaczynam ogladac i od razu lapka w gore.
Flying_... ile takie jadlo wytrzyma w lodowce?
Konrad ... Robiłem coś podobnego, ale bez podsmarzania i powiem szczeze, że mi to za bardzo nie wyszło :/
Muszę spróbować tego przepis?
Pozdrawiam
Adrian ... Czy to mięso to jest kark wołowy?
Turboko... super
Micha? ... A ja mam pytanie, panie Arturze. Czy taki szary kolor mięsiwa w górnej części słoika jest normą? ,Bo jakoś w listopadzie robiłem mięso w słoikach i nie widać żeby było zepsute ,ale ten szary kolor mnie niepokoi.
Tomasz ... Moje pytanie brzmi czy można pasteryzowac w piekarniku a jęśli tak to w jakiej temperaturze?