Rewelacyjne CIASTO LION na zimno - KuchniaRenaty


Zasubskrybuj i kliknij w dzwoneczek Instagram: Facebook: Wesprzyj kanał ✉️ Kontakt:
Komentarze:

Bartosz Raczkowski: Robisz super przepisy
Aneta Bara: Pychotka?
Piotr Pioter YouTube: już robię się głodny ?????!!
Dagmara Moszczy?ska: Max 4 dni
Cleo BeautyNails: Żeby długo stał zaraz po ścięciu wstawić łodygi do wrzątku i zaraz do lodowatej wody. Będzie się pięknie trzymał
Adam Allen: Ese atuendo me vuelve loco FAMELAA.Uno loco contigo y tienes ese cuerpo curvilíneo, hiciste un buen trabajo modelándolo también. También me gusta el último atuendo. Me encantax cómo los cinturones de liga se.
Marta M: Bez zaraz po ścięciu trzeba sparzyć wrzątkiem i od razu włożyć do zimnej wody będzie stać dłużej
Pan Rybka: Super ciacho :)
Krystyna Koperwas: Już mam ochotę na te ciasto . ??
Kulinarny Freestyle: pięknie
El?bieta Cichon: Proszę o przepis tekstowy ,pozdrawiam
KuchniaRenaty: Subskrybuj kanał KuchniaRenaty i dołącz do ciasteczkowej społeczności! ???

/17cX8E6
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=fUEUcQG2R0k