Skull and Bones | Zwiastun z transmisją na żywo lipiec 2022 - Ubisoft Polska


Włącz naszą transmisję 7 lipca i oglądaj ogólnoświatową prezentację rozgrywki z gry Skull and Bones. Program wstępny rozpoczyna się o godz. 10:45 PT / 19:45 CEST Główny pokaz z rozgrywką rozpoczyna się o godz. 11:00 PT / 20:00 CEST. Ustaw przypomnienie
Komentarze:

Pjoterinka290 0: Ile ta gra będzie kosztować w premierę?
Mocny KasztaN: Nie umie się doczekać tej gry!!HYPE TOTALNY
Seget: Mam nadzieje, że jest prawdą, że zrezygnowali ze starych konsol i robią tylko na aktualną generację.
Kenneth Thompson: LP reacted d ryt way, she is vys.Monster need of over drama, or over consider ations. She don't deserve *considerationsa. Lp പറഞ്ഞ പോലെ,, ജീവിതം തുടങ്ങിയല്ലേ ഉള്ളു, പഠിക്കട്ടെ.
Adrian Szapiel: Ciekawe czy vędzie mogło konkurować z sea of thieves.
Kermit ?aba: A ja myślałem że to wyjdzie jako dlc do gta 6
Violaoo: No nareszcie! Po tylu latach w końcu jakieś informacje o tej grze!
Revy Balalaika: Tyle lat czekania i wreszcie coś pojawia się sensownego na horyzoncie! Oby tylko nowa generacja konsol i powinno być dobrze!
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=IWZ0CkikMQ0