RYŻOTO BYTOMIANO szybkie i pyszne risotto z tego co pod ręką - Niklaus Pieron


Tu kupicie ostrzałkę ostrzalka work sharp pull through ➨Zostaw subskrypcję i bądź na bieżąco! ➨Hot foteczki na Insta ➨Fejsbuk ➨Tutaj są streamy ➨Discord ➨A to mój Tłiter #risotto #gotowanie #śląsk
Komentarze:

sebastian cee: ładna pierś indyka
Lady Laura: Tyś widział kiedyś Niklaus większe pół czegokolwiek????
push3kpro: Mam awers do takich ostrzałek. Mocno zużywają noże, a skutek daje bardziej efekt szarpania jak gładkiego cięcia. No, ale ja mam czas na ostrzenie mokrymi kamieniami...
Martwy_D?a: Pamiętaj że nie ma nic groźniejszego w kuchni niż tempy nóż wiem co mówię bo nie raz miałem przecięty palec prawie do kości
K o P: Fajnie ze zas wazysz ale kedy zrobisz zas jakes maszkety nad renem, godom o sniadaniu jakowym ????

Debesciak! ?
Mysza 1010: Bardzo fajny , przyjemny , okuratny, sprawiedliwy film boży wieki plus dla tobie . Pozdrawiam ogółem i dziękuje za wypowiedź.
Andrzej Rams: tak namawiosz, żeby warzyć i już chciołech iść do kuchni, a staro mi godo: kaj pieronie ! łostatnio 30 lot temu żech cie puściła i woda żeś przypolił .No i teroz byda niedoszłym adeptem sztuki kulinarnej, a mom to w genach! uwierz mi ! a noże starej ostrza na płytce trotuarowej przed domem i ona jeszcze żyje
t!k3r S: No ja, ale kaj jest kod promocyjny na ta ostrzałka jo się pytom :-)?
DagaZgaga: Dzięki zgłodniałam ? polecam do risotto ryż arborio kupisz go w agorze w delikatesach, smażysz cebulę z czosnkiem, dociepujesz do tego ryżyk i dolewasz bulionu po trochu aż wypije i dolewasz zajś i zajś aż będzie mięciutki do tego gulasz i zajadasz ?? pozdrawiam!
JacobVHS: To je risotto? To je kleik, nie risotto! Ale i tak bym zjadł.
Robert Kozik: pieron często cie oglądam. Mom ciotka w Bytomiu
MichalT: Uważaj jak ostrzysz te noże. Ja zwykle mam takie szczęście, że zawsze po ostrzeniu leje się krew. Już wkrótce w mediach: "Znany YouTuber ze Śląska cudownie ocalony przez wybitnych Śląskich Chirurgów". 4:27 - Jednym słowem "Większa Połowa". ?Pozdrawiam ze Śląska ale Dolnego. ???
Lenny: ja rozumiem ze UMAMI ale POlska kaszą gryczaną białą a nie ryżem stoi
Adam W: Niklaus, obróć sobie ten licznik z wody, po co całe życie do góry nogami czytać :d
Karol Glazer: Ale Panie NIklaus mnie uczyli ze polowy sa rowne :)
Hubert Dworniok: Jak chcesz tak oszczędzać gaz to gotuj wodę pod przykrywką i sól wsyp na wrzątek . Nie ma za co ?
SIUUUUUU: tyle mięsa, panie skąd na to piniendzy. Jeszcze masło, co to potrawa na stół królewski?
Jonas Kvass: A Patrycja na grubie?
Zbigniew Szuster: ????
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=SCyGqMu83aw