Wielki powrót króla jajecznicy - Raport z Akcji


Najlepsza jajecznica na świecie, przyrządzana przez Polaka w Kambodży. Zostań naszym PATRONEM: Kontakt biznesowy:
Komentarze:

Wiesiek kami?ski: Polonia 3.0 prawdopodobnie umrze smiercią naturalną z braku klientów...ale Polonia 4.0...jako juz nowa instytucja z masage z heppy endem miała by największe szanse na rozkwit nawet do pełnoletności !
Ralf: Xd
Daniel: Dobrze ze biedny Gapcio mógł trochę odpocząć u Ciebie od tej ciężkiej pracy i utrzymywania teściów w Koh Kongu. Ty to jesteś jednak dobry kolega
Robert Smiarowski: ???
Stop Cham Polska: 0:13 Pies jest zdezorientowany bo nie wie jak się nazywa Masz czy Chodź. A Prezes jara w kuchni od rana i to wcale nie gazem.
Geno: zamknij wszyszyttkp dla rusjich
Stop Cham Polska: 3:00 dzięki za wyjaśnienie. Ale leci kolejne pytanie: czy zatem warto otwierać knajpę dla kilku gości na tydzień?
Zazwyczaj Restauratorowi zależy żeby goście byli w knajpie od rana do wieczora wręcz całodobowo i jeszcze dostawy, wynosy itp.. A jeszcze lepiej z wymaganymi rezerwacjami i kolejką do wolnego stolika. Skoro już jest jakaś podstawa to może warto zrobić z tego normalny biznes?
Kris Kravt: bialych expaktow jest tam niewiele lepszym i tanszym miastem od stolicy byloby Siem Rep
rafa? mazur: wjebie mu się jedno słowo w ten mózg i gada w kółko
kupe też możesz zesmażyć
piotr zaborowski: Witam. Prezes ja też bez jajecznicy żyć nie mogę i jak to oglądam to mi się łezka w oku kręci.
jacek488: Ja pierdziele prezes Ty to jesteś jednak kucharz. Proponuję zrobić drinka do karty "miód z benzyną" ?
Ewa Semenowicz: Jak robi się kotlety i zostaje ciut jajka i bułka tarta to zawsze dodatkowy kotlecik
Wies?aw Cebula: Strejlel wychodzi do opery ? :)
edmund angelloni: SIEMA ADAM POZDRO POZDRO
bristol bristol: Machaj auuu
Mrowka Z Czerwony desperado: Juz mozna pomału sprzedawać graty bo po co ci one jak nikogo tam nie ma
Krzysztof K.: Marcin hooooooooooooja zarabia stary u prezesa to wraca utrzymywac tesciow.
Terra Incognito: Dobrze się ogląda
Terra Incognito: Znam te kotlety, cebulę sieka się bardzo drobno, pieprz i jaja do środka i ma być konsystencja jak na pulpety mokra.wszystko dokładnie wymieszać i na patelnię tylko pamiętaj jaja do środka na taką papkę, bułka nie może być sucha...dobrze smakują z sosem pieczarkowym
Stefania Szafran: Pozdrawiam Pana i życzę powodzenia. Trzymajcie się.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=0uAqHBM_1Lo