Żeberka Wędzone i pieczone z cebulą i porem Praktyka u Praktyka - NOMART.PL


Żeberka wędzone i pieczone w otoczeniu pora, cebuli i dodatkiem czosnku. Zdecydowanie lepiej byłoby to wykonać z prawdziwych żeberek, a nie z takich miernot, jakie miałem ja. Nabrałem jednak wielkiej ochoty na pieczone i pachnące dymem żeberka wiec wyko
Komentarze:

Marek Janicki: Pozdrawiam Mistrza ?
Ma?gorzata Zygmunt: O matko.... Mniam mniam ...
Piotr Kowalski: ✋?
Pilotheli: ?????‍✈️
Iwona K: Witam. Żeberka wyglądają pysznie ?. Na drugi dzień, dla odmiany można z nich zrobić bazę do grochówki, ale to pod warunkiem, że jeszcze coś zostanie ?. Pozdrawiam serdecznie ?
Stanis?aw Piotrowski: Witaj Arturze, taka porcja to dla jednej osoby ? ja nie będę się bawił z wędzeniem od razu do piekarnika i kolację mam jak ta lala oczywiście pod koniec włączam grilla i są super upieczone, serdecznie pozdrawiam oraz życzę miłego weekendu ???
FILIP GA?EK: Robiłem dzisiaj na obiad pizzę, ale jak na takie pyszności patrzę to się głodny robię ?.
jachromole: Jak se kupię wędzarnik to se zrobie.
Zbyszek Ryba: Coś mi się wydaję, że do jutra to mało co zostanie.
rolnik farmer: A jak to sie ma przy braku energii i na dodatek wysokiej jej cenie
?ukasz Atrachimowicz: Niebiańskie żeberka wędzone i podpieczone pychotka ???
Ewa ??towska: Wow jaką wyzerka robi Pan po mistrzowsku ,tj pychotka dzięki pozdro?
Slav. M G?o?ny Bizon: Artur,czy proces wędzenia jest tak jak zawsze "osuszanie"?
Czy od razu do wędzarni?
Pytam bo troszkę się pogubiłem przy filmie.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=YdRyBRa2zTs