CANNOLI PEŁNE PISTACJI Przysmak Pawła Małeckiego | Paweł Małecki & Kuchnia Lidla - KuchniaLidla.pl
Szukasz pomysłu na pyszny deser? Wypróbuj najnowszy przepis Pawła Małeckiego na cannoli z kremem pistacjowym, którego smak przenosi prosto na słoneczną Sycylię! Dowiedz się, jak je przygotować i ciesz się niesamowitym smakiem kruchych ciastek wypełnionych
Komentarze:
@KuchniaLidla: Jakie ciastka wolicie: z kremem, czy bez kremu? ??
@Schrupywacz: Nie dziwię się że clemenza chciał zabrać je z samochodu
@Lacjo: Moja dziewczyna uwielbia Croissant z pistacjami, zrobię jej to po wypłacie ale się ucieszy ??
@s.m.b.487: Profan z tym mascarpone ?
@nataliap2513: One są pyszne. Ale nie wiedziałam że to się smaży?
Człowiek się uczy całe zycie?
Człowiek się uczy całe zycie?
@MMPP..433: Mam pytanko. Co zrobić że zużytym olejem? Podpowiem że nie wolno go wylewać do zlewu ani do ubikacji.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=jLsZXAPKmwk