Cheeseburger - Kocham Gotować


Cheeseburger: Składniki: 160 g antrykotu wołowego, 2astry sera cheddar, ketchup, musztarda, ogórek kiszony, cebula, bułka do burgerów, masło, sól, pieprz. #sonylens #sonygenuine #ZVE1 #SEL2070G #SELP1650G #ECMV3 #testy @sonypolska
Komentarze:

@JeanPierreRheinault: lepiej do maka iść
@jestehejtere6643: to ma być burger? kompromitacja nie burger
@user-lc2zk9gj8t: Piotrus taki antrykot swietnie pasuje do zupy gulaszowej ja nie przepadam za wolowina bardziej wole kurczaka ile ludzi tyle gustow lajk dla zasiegu???
@lozaszydercow7867: To wygląda jakbyś mielonego do bułki włożył
@slowthai192: Ja bym wymieszał ketchup z kieleckim + musztarda nie byle jaka tylko English Mustard (te Polskie mi nie pasują do burgera)
@steku93: Może te wszystkie shortsy z gotowaniem są super dopracowane i robią na mnie wrażenie to nijak się mają do nagrywanego materiału, w którym nawet taki moment jak 80g mięsa z pierwszej garści wywołuje na mej buzi uśmiech. Pozdrawiam serdecznie ✌️
@MagorzataKarbowiak: Jadłam ches burgera
@AsleGaming: 3:58 i jaka piękna rysa na patelni
@MisiekM77: a próbowałeś kiedyś mięso posiekać? ;) wg mnie ma dużo fajniejszy smak.
@PerezBSclan: ani on smash ani burger
@kalul92: Uczyłeś się od Foxxa? ?
@AniaN8286: Lubię robić burgery
@Cekens: Siema. Krótko to napisze, kozak ;)
@borys769: Ale mi ten filmik ochotę zrobił...
@jartanmc7613: 5:00 "teraz ser który musi sie ropzuscić " "widzicie ser juz sie rozpuscil " dobry jestes zajebiste zarcie robisz pozdro
@filips7084: Wspaniały przepis
@mrted1852: Super. Aż chce się ekran ugryźć.
@elzbietawrodzietrzaskow: Dzień każdy dobry kochani Nam wszystkim ? Dobrodzieju Piotrze szacun, że używasz maszynki ręcznej. To dziś vintage ale wraca do życia jak ktoś wie o chodzi. Mini tasaczek mega mnie rozczulił. Serdeczności ?
@nicram6574: Z tym 80g na burgera to mega Ci wyszło haha. Super film, jak zawsze, oglądam Twoje przepisy od wielu, wielu lat, nigdy nic nie pisałem, ale tej sprawy z idealną wagą nie mogłem przemilczeć ?
@danielxc717: Można ładnie wypiec na, różowo kotlet bez tego dymiacego oleju. Robiąc dania z wooka mają warzywa swój specyficzny posmak jak tak palimy olej i się trujemy ale nie, wszędzie jest sens w ten sposób traktować olej który aż dymi
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=IJF_uMmVs0A