Wasza rekomendacja - MocnyVlog


Sprawdź EKWIPUNEK: Rekomendacje ZAKUPOWE: Poluj na okazje z Szafą: w materiale płatna współpraca, reklama, autopromocja, lokowanie produktu. Kontakt e mail: Film Ci się podobał? Informacje były przydatne? Postaw kawkę: Mój Patronite: Normalne kon
Komentarze:

@robertluczynski4342: Makaron pewnie z ukraińskiej mąki ??
@zaglebie100: ten makaronik jako danie z mrożonki jest naprawde w pyteczke. cena rosnie, ale takie czasy niestety.
@andrzeja7421: Kiedy Kasandra pojdzie na kurs gotowania i zacznie gotowac?
@andrzejgrzegorek9758: a teraz wiesz ze soli, lepiej dodac dobrej kiiiellllbasy lub boczku do patelki, i masz utwor, kobiety sciagaja majtki przez glowe, pozdro!!!
@eldziachano4360: 5:12 Szafa, to może próba zapuszczenia eleganckiej brody?
@mateuszjamrozek6305: no i co kupiłeś już casndrze iphona 15 pro na walntynki szafa
@MariuszFabjan: Pasta z krewetkami w DINO polecam będą do 20.02.2024 .
@flymax9736: Frosta najlepsza.
@Krokiet577: Każda potrawa po zaprawieniu kilogramem soli będzie zjadliwa. Oczywiście jeśli ktoś wyrobił sobie absurdalną tolerancję na słony smak. Może zamiast tej soli to glutaminian sodu szafa zapodasz?
Przyznam, że zdarza mi się jeść te śmieciowe dania gotowe i w życiu nic nie dosoliłem. Jem to czasami na zasadzie guilty pleasure, ale praktycznie wszystkie te gotowe dania to jest to tak chamski smak, że człowiek zje i ma dość na jakiś czas. Tak samo jak jem na mieście to z reguły idę do fajnych miejsc z dobrymi opiniami i praktycznie nigdy nic nie dosalałem. Po prostu było optymalnie. Jedyne miejsca gdzie robią jałówę to bary mleczne i to też nie zawsze.
Tracisz wiele smaków w daniach poprzez fakt, że głównym składnikiem definiującym zjadliwość jest sól. Nie zrozumcie mnie źle, nie robię tego wykładu po to żeby powiedzieć, że sól to śmierć. Nie XD wjbn, na coś trzeba umrzeć, tak? Ale właśnie chodzi o fakt, że z taką tolerancją na sól czuje się może 50% tego co powinno. Polecam zrobić sobie redukcje spożycia soli przez miesiąc i potem iść do dobrej restauracji na zupkę. Jakąkolwiek.
@Punischer-eq7ek: Moje najlepsze od 2 lat ? na szybko
@maciek.tarkowski: Masz jeszcze ten e-garnek? Może w nim zrobić Szafonarę i zamrozić??
@przemyslawbraksator3958: Jak tam WALENTYNKI? ?
Opieprz,czy wręcz wpier...ol już był poza kamerą, czy jeszcze czekasz??
Pozdrawiam serdecznie.
@Dekakura23: W norwegii jadłeś z chomiczurem puszki z ED Red'a, kup sobie kilka na zapas. Jest też bootlegowa firma edreda o nazwie Kogoot
@MusicByNecK: Boczku wkroić i mysle, że byłby totalny sztos
@szymonpawluczuk4383: ‼️Szafa, jak już robisz jakiś makaron na bazie mleka czy innych wodnych rzeczy to przykrywaj przykrywką patelnie byś potem nie marudził że masz za mało tego mleka i ze całe wyparowało. Oraz lepiej beda ci się rozpuszczać zamrozone rzeczy.
@januszkusnierek3660: Ale zes sie naprodukowal ,7 minut o jednej zeczy,ktora trzwa caly film ?
@rorkmiron: miało być mleko a nie woda pofarbowana na biało
@jsw2008jsw: Plyta do gotowania od NEFF z koleczkiem magnetycznym nie sprawia klopotow.
@Cqrvozaur_Kujwdubie: Nie wiem czy jest w PL ale w niemczech jest jescze wersja tagiatelle z łososiem. Sztos totalny ??
@italianovenice75: Chymm tak se rozkminiam: 500g makaron 3zł mrożona kostka szpinaku 400g 3.50zł ser 2zł i masz to danie dla 4 osób za 8.50 (mleka nie liczę) a jak kupisz, dla każdego torbę to wyjdzie 60zł i tak naprawdę gotujesz tyle samo czasu i z użyciem mrożonek ?
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=cPqBpd6W1II