Jak smakuje mózg? Możesz się przekonać dzięki temu...

Oglądaj program „Kuchnia dla odważnych” w czwartki o 20:45 na Food Network i na player.pl: 14514/odcinek 1,S01E01,117524 Subskrybuj kanał Good Living: W tym odcinku, Walenty, który eksperymentuje w swoim garażu, przygotuje mózg wieprzowy w panierce, podany w formie klasycznego… burgera. Taką nietypową kanapkę zaserwuje gościom śląskiego festiwalu piwa w Katowicach Beer Silesia. Na krakowskich Dolnych Młynach zatrzyma swojego foodtrucka, aby poczęstować zaskoczonych bywalców tej okolicy byczymi jądrami prosto z Węgier, w krwistym śliwkowo czereśniowym sosie z dodatkiem cynamonu. A na koniec przyrządzi flambirowane poczwarki jedwabników dla gości pubu Strefa Piwa, znajdującego się na krakowskim Kazimierzu. Do tych duszonych w soku pomarańczowym z dodatkiem whisky „robaki” spróbuje przekonać przypadkowych przechodniów…smakuje mózg? Możesz przekonać dzięki przepisowi!Kuchnia odważnych

Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/channel/UCFqLPDskfT2tdIfaQdted9A