Jednogarnkowa JAMBALAYA na wypasie! Musisz to ugotować | Pascal Brodnicki - Pascal Brodnicki


Bonjour! Dzisiaj pyszne danie, które musisz ugotować! Sprawdzi się nawet do gotowania wenerze. To jednogarnkowa JAMBALAYA na wypasie! Przepis pochodzi z Luizjany i w mojej wersji są dwa rodzaje mięsa z kurczaka i krewetki. Jest pysznie i sycąco! Polecam t
Komentarze:

Krystyna Heyda: Pychota ?? pozdrawiam ??
kllocuch12: Chętnie zobaczyłbym przepis z wykorzystaniem białek z jajek, które zostają nam np. po carbonarze. Najlepiej coś na słono, nie słodko :)
Bartosz Zuzelski: Przepis super, Pascal świetny ale montażysci TOP
TakiPan3542: Pokazalibyście jak zrobić mieszankę przypraw do chilli con carne i samo chilli con carne? Pozdrawiam
??ik??: A podczas delektowania się tą cudowną potrawą, koniecznie trzeba zapuścić sobie utwór Jambalaya, w wersji z Nashville, lub w wersji oryginalnej - The Carpenters, albo naszej rodzimej, w wykonaniu Anny Jantar ?
todapol: O to właśnie prosiłem!!! Dzięki Pascal?
Rafal Rafal: Elo, Pascal noo extra pomysł super sprawa ????
yogi30121: Witaj Pascal to mi narobiłeś teraz smaku pysznie to wygląda ??☺️??☺️
Master Bochen: Jestem fanem ?
dr Paj-Chi-Wo: Pascal to jest super ale ja jednak przypominam o flakach po francusku. Bardzo proszę żebyś to zrobił.
Martyna: Ja uwielbiam to Twoje powitanie???
Adrian B?kowsi: Kurczak bio oczywiście XD
Zainspirowałeś mnie i poszedłem ugotować swoją wersję tego dania
Hartey: To teraz pora na przyrządzenia gumbo :)
Szymon Bolewicki: Jaki to jest typowy sos z Luizjany?
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=IaPnH1eHjAI