Pyszna Domowa Mielonka. Zobacz jak ją zrobić Praktyka u Praktyka - NOMART.PL


Taka mielonka wygląda zaskakująco, przyciąga wzrok oraz zachęca do spróbowania. Nie to nie są powtykane w mięso parówki. Zobacz jak to zrobić. To łatwe. To jeszcze jeden argument za tym, by uznać szynkowar za jeden z najbardziej uniwersalnych przyborów
Komentarze:

marcin4612: Trybowanie a nie filetowanie udek taki żart drobiarski smacznego i dzięki za pomysl
Iwona K: Witam Panie Arturze Super pomysł z zamrożeniem tych pałek mięsnych ?kiedyś robiłam marynowany schab w paskach w mielonce, też fajnie wyglądał, ale upchanie tego w szynkowarze było ....... ?, a wystarczyło zamrozić ?. Pozdrawiam ?
Mariusz Czubak: Witam Panie Arturze, no cóż warnik jest dalej na mojej liście zakupów, a teraz dochodzi jeszcze nadziewarka, a zapomniałem , prasa do owoców. Pozdrowienia dla małżonki, podejrzewam że Ona była drugą ręką. Pozdrawiam serdecznie, przepis na pewno wypróbuję, bo szynkowar posiadam. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo subskrypcji, dużo inspiracji, dużo samozaparcia w tworzeniu kanału, a przede wszystkim dużo zdrowia i cierpliwości dla nas widzów. Pozdrawiam serdecznie.
Katarzyna Andrzejczak: ????❤❤
Romi Hofi: Pozdrawiam ?? . Tak jak Pan powiedział... Wyobraźnia nas ogranicza i daje wiele możliwości ..
Robson 999: Dla Pana Artura łapka w ciemno i oglądam pozdrawiam ?
dariusz kwietniowski:
Jack Swiatek: "Siwa broda, lecz myśł młoda" - stare polskie porzekadło.
TOMASZ CHOINA: ??
Maciej Kruszewski: Dokladnie jak Pan powiedział śniadanie mistrzów pozdrawiam serdecznie.
marcin4612: Oj jadbym ale chwilowo racze się peklowana slonina
Grzegorz Pawlik: Witam serdecznie. Pięknie to wygląda a pewnie jeszcze lepiej smakuje. Napewno zrobię. Dziękuję za przepis.
Slav. M G?o?ny Bizon: Artur elegancko ?
Super ?
Dziś szykuje się do szynkowaru i zastanawiam się co zrobić.
I już wiem ?
EmetBrown Gaming: A jakby dodać żelatyny aby było więcej galaretki. Można?
alleksa12345: ??
Tomasz Wojdy?a: Witam Panie Arturze a jak by tak to jeszcze podwędzić?
starezegary77: Super sprawa !
Tola Tosia: witam Arturze a miałem się odchudzać e tam zacznę od marca bo nie będę lizać monitora pozdrawiam ze śląska
Krystyna Wojtasiewicz: Pozdrawiam serdecznie Panie Arturze,napewno jest pyszne??zrobie to,???
Legion 06: Witam Szanownego Praktyka.
Zainspirowany Pana wyrobami z warnika i szynkowaru (również ze słoików) postanowiłem rozpocząć swoją przygodę z tego typu wyrobami.
Bardzo proszę mi napisać czy mogę zalać warnik z włożonymi szynkowarami ciepłą/gorącą wodą (powiedzmy 40-50 stopni C i nastawić tmp. na 80 stopni C czy raczej muszę zalać go zimną H2O i czekać?
Jak to u Pana wygląda w praktyce? Być może było to na którymś filmiku ale nie wszystkie (jeszcze) obejrzałem.
Serdecznie pozdrawiam.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=GmXxTuJO5fY