WIEDŹMIN 3 NEXT GEN /REMASTER | GRAMY! NA ŻYWO - WAGON


Zostań sponsorem! Wyświetl swoją wiadomość na ekranie (Wysłanie takiej wiadomości jest płatne i jest to forma napiwku, upewnij się, że jesteś pełnoletni i wiesz co robisz nim się na to zdecydujesz. Pamiętaj, że do dyspozycji masz również darmowy cza
Komentarze:

?ukasz G: Smażyć bez tłuszczu się da ale to jest wymagające czarna panować nad temperaturą i mieć doświadczenie, i nie wszystko się da. Jeśli chodzi o patelnie to teflonowa powłoka jest na większości aktualnie ceramiczna też jest ok żeliwna i granitowa też jest fajna najważniejsze trzeba to sobie wbić do głowy zawsze czekamy aż patelnia ostygnie nie zalewamy wodą bo się zniekształci wypaczy a granit i żeliwo mogą pęknąć przy gwałtownej zmianie temperatury powłoka ceramiczna i teflonowa też popęka jak się gwałtownie schłodzi. Zawsze patelnie czyscisz zawsze jak jest jeszcze ciepła ale nie szorstka gąbka albo drucikiem bo raz dwa się zarysuj i zejscie Jet chemia do odtłuszczania namoczyć jak coś się przypali i patelnia podłoży latami nawet nadziewanej firmy
PotegaMiecza: ?
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=vPaUeGYQt4g