Buraczki Zasmażane mojej MAMY - Kocham Gotować
Dzisiaj wyczekiwany przepis na buraczki zasmażane mojej mamy! Składniki: 2 duże buraki, 1 łyżka masła, 1 łyżka mąki, 150 ml mleka, sól do smaku, sok z cytryny, cukier do smaku, 2 łyżeczki śmietany 18% z łyżką wody.
Komentarze:
Josef Szczepanowski: O kuzwa , ale dziara , i to tak na wizji sciagasz ta skorke ?
Teresaj: Buraczki nie trzeba obierać nożem, skórka schodzi jak się naciska na buraka ,takim poślizgiem. A jak nie wychodzi to zrób to pod wodą, wtedy burak jest ładniutki ?
Teresaj: Dzięki za przypomnienie, idę ugotować buraki.
Lidia Stepkowska: To jakaś pacia a nie buraki. Wystarczy ugotować buraki, zetrzeć na tarce, dodać soli i soku z cytryny lub octu. I wystarczy zaskarżyć na ojeju na patelni. Wtedy są najbardziej naturalna jarzynka. A ty ugotowałem zupę z zasmażką i śmietaną.
Rapid: Zamknij mordę nie da się tego barana słuchać
KSD: jak zrobic tatar po poselsku tjuskui
TM: Ale że tak w błocie gotować? Jednak bym opłukała buraki przed gotowaniem.
Kamil Usakiewicz: No troszkę żenada
Krystyna Olszewska: SUPER ZROBIE TAKIE SAME AZ SLINKA LECI
Artur Sala: ulala, gratuluję ugotowania buraków w pół godziny; wg Gessler podłużne buraki są pastewne
Artur Sala: wystarczy jasna zasmażka (masło, mąka) a po dodaniu buraków odrobina śmietany
Artur Sala: buraczki aż proszą się o dodatek cukru
You Rock: Film który mnie cofnął, do czasów dzieciństwa. ?
Walter Ted: Pyszne buraczki tak jak kapusta .ale duzo traci wartosci przez temperature.
Beverly Leszczynski: WIEKSZEGO GARKA NIE ZNALAZLES ABY ZROBIC BESZAMIEJ!?
Basie?ka Basie?ka: Gorące buraki wsadzam do zimnej wody. Skórka ładnie schodzi ?
Irena ?a?niowska: Daje minus za niesegregowanie śmieci.
Piotr Wo?niak: Co Ty odpierdalasz? to jest nie do zjedzenia.
gabrielle schaffer: co to za buraki takie dlugie
Justyna Pado?: Wszyscy ścierają na drobnej tarce
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=sNISQzl6nII