Pizza w stylu… hiszpańskim!?Coca mallorquina z pysznymi dodatkami | Kinga Paruzel & Kuchnia Lidla - KuchniaLidla.pl
Chcesz spróbować pizzy jakiej jeszcze nie znasz? Zobacz dzisiejszy odcinek i dowiedz się jak zrobić coca mallorquina, czyli wywodzący się z Majorki hiszpański odpowiednik pizzy. Ten pyszny drożdżowyacek zapiekany z warzywami i innymi dodatkami inspirowany
Komentarze:
Krzychu_Krzychu: Super filmik ?
Basia B: ???..... pozdrawiam serdecznie
Michel du Sud: ? ??
Andrzej Kozlowski: jaka temperatura pieczenia?
TTomii TTaczeR: Jak typ mąki?
BOOMERang: Kuchnia Lidla w stylu Biedronki. Mniej więcej tak brzmi ten tytuł ;)
Jarek Wloskowicz: Chyba zrobie sobie takie cudo na sniadanko. Swietny przepis zeby sie przebudzic.
kaiju k: A to bardzo ciekawy przepis, i fajnie że bez sosu, cos nowego. Ciasto na prawde wyglada pieknie, dziekuje za super odcinek!
Greg Pich: 1:34 Pizza pizzą ale ciekawe masz dziś Kinia paznokcie ?
Teresa Kryczka: A co dodać zamiast Anachois może suszone pomidory?i pół z wędlina i drugie pół bez
Atalanta: Dlaczego Pani Kinga nigdy nie próbuje tego co zrobiła?
Kulinarny Freestyle: smacznie
Ania: Musi być pyszna ta pizza. Pozdrawiam ❤️
FILIP GA?EK: Ja bym tam chorizo wrzucił, zamiast sardeli :)
PE PE: Podoba mnie się to, że szynka nie jest poddawana wysokiej temeraturze. To bardziej zdrowe. Też tak będę robić. ?
KuchniaLidla.pl: Jakie dodatki trafiłyby na Waszą pizzę w stylu hiszpańskim? ??
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=OGu8WqwFAJo