Jak zrobić bardzo dobry gulasz wołowy. Przepis na prosty gulasz, który zawsze się udaje MENU Dorotki - Menu Dorotki


Z tym przepisem zrobicie najlepszy gulasz. Jeśli nigdy nie wychodził Wam gulasz, to z tym przepisem na pewno się uda. Dowiecie się jakich błędów nie popełniać podczas przygotowania gulaszu. Opowiem Wam jakie wybrać mięso, jak je przygotować, doprawić i il
Komentarze:

Alina Wolanski: Pozdrowienia z Kanady- finally people think I can cook - thanks to you. Love Alina
Anna: Super przepis :) A jak wygląda mrożenie takiego gulaszu? Można wrzucić porcję do woreczka strunowego i mrozić do 3 miesięcy?
ada: Co prawda mam wołowinę z biedry i nie wiadomo z jakiej części krówki. Nie mam też masła kierowanego tylko smalec. Ale idę robić, najwyżej dłużej będę gotować ?. Dzięki za przepis
Micha? KJ: Teraz wiem dlaczego moje gulasze się nie udają. Niespodziewanie dowiedziałem się, że gulasz wymaga sporo pracy, starannie wykonywanej! A ja wszystko robiłem byle jak, i gulasz otrzymywałem byle jaki! Dziękuję Pani Doroto.
Robert Gwozdz: Ja bym tam dorzucił trochę suszonych prawdziwków ?
MA?GORZATA ANTONIAK: Uwielbiam pani przepisy pani Dorotko pozdrawiam
Piotr: Dziękuję za doskonały przepis ?
danuta oleksa: A gdzie piepsz, listek laurowy i ziele angielskie???
Maciek Grzywnowicz: Zawsze myślałem, że dania mięsne bez przypraw to jakaś abstrakcja. No i się myliłem ? wszystko zrobione zgodnie z przepisem (aczkolwiek z kaszą gryczaną) i wyszło cudownie, polecam mięsożercom.
yansed: Dziś zrobiłem ten gulasz i wyszedł rewelacyjnie, tyle że prawie 2h sie gotował :P + kluski śląskie z przepisu pani Dorotki, pierwszy raz w życiu robione. Efekt? Cała rodzina zachwycona :) Wielkie dzięki za przepis :)
Przemys?aw Korolczuk: Gdyby nie cena krówki dzisiaj to robiłbym ten gulasz co niedziela :) Bardzo smaczny, choć za rzadki wyszedł mi sos. No i musiałem złamać zasadę "żadnych przypraw" i dodałem zwyczajowo ziele angielskie i liście laurowe
Sia 1981: Najlepszy gulasz jaki robiłam. Dziękuję ❤️
Mowal Grand: Pierwszy raz wyszedł mi gulasz, a już było kilka prób. Zrobiłem wg zaleceń co do joty. ???
Antonina Kuzemko: Dziękuję ?
Martin Chojnowski: Och ta ligawa, to bym zrobil tatar az mi slink a pociekla. Robie gulasz bo zona na weekend wyjechala hehe
Filip B?a?ej Musiatowicz: Piękna kobieta ! Piękny głos ! Pięknie gotuje ???
andrzej2499mnpm: Dzięki śliczne . Robię taki gulasz na próbę , nigdy nie gotowałem wołowiny , w moim rodzinnym domu była rzadkością , może ze względu na cenę ? Dzisiaj pierwszy raz postanowiłem ugotować coś z wołowiny i padło na Twój przepis na gulasz ... Ciekawe co mi wyjdzie ? Pozdrawiam z UK .
Arkadiusz Wierny: Dzisiaj spróbuje Pani przepis???
Ewa Sadowska: Kiedy odpalasz przepis bo właśnie kupiles mięso na gulasz pokrojone?. Mimo wszystko spróbuje, może akurat ?
Alicja Konia: Zrobiłam wczoraj - mięso pyszne aczkolwiek u mnie brak przypraw spowodował ze sos był praktycznie bez smaku (może dałam zbyt dużo wody, nie wiem) ale niestety musiałam się ratować szybko wizyta w sklepie żeby kupić fixa do sosu :)
Tak to przepis super, na pewno zrobię jeszcze nie raz tym bardziej ze wołowe mięso robiłam pierwszy raz w życiu
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=9LpzP5rBoso