Konfitowany schab, lepszy niż pieczony schab - KitchenBookTv


@kitchenbooktv #schab
Komentarze:

Zu An: ??
damian polak: ❤❤❤
Majkel1234: W jakim celu ten kanał jest stworzony? Robisz wszystko na odpierdziel, na szybko, bez smaku. Już trochę lepiej było jak twój mąż "szef kuchni" gotował. Przecież ten przepis jest beznadziejny. Kiedy ten schab ma przejść solą i przyprawami? Przecież ta minimalna ilość przypraw rozpuści się w tej ilości oleju i schab będzie bez smaku i bez soli. Już lepiej zrobiłaś to w filmie o karkówce ale dalej słabo. Mięso do confit trzeba najpierw zamarynować najmniej przez dobę i potem gotować w tłuszczu z przyprawami. Wyskoczył mi ten film na głównej w YT i wszedłem zobaczyć czy w końcu jakość się zmieniła i się nie zawiodłem, bo wiedziałem, że będzie lipa jak od dłuższego czasu. Chyba czas najwyższy żeby zablokować wasz kanał, bo się tylko denerwuję jak oglądam te "przepisy".
Eni Suryani: ????? ???? ➜ cams.downloadz.to



》》 ???? ????? 《《















在整個人類歷史上,強者,富人和具有狡猾特質的人捕食部落,氏族,城鎮,城市和鄉村中的弱者,無`'守和貧窮成員。然而,人類的生存意願迫使那些被拒絕,被剝奪或摧毀的基本需求的人們找到了一種生活方式,並繼續將其DNA融入不斷發展的人類社會。



說到食物,不要以為那些被拒絕的人只吃垃圾。相反,他們學會了在被忽視的肉類和蔬菜中尋找營養。他們學會了清潔,切塊,調味和慢燉慢燉的野菜和肉類,在食品市場上被忽略的部分家用蔬菜和肉類,並且學會了使用芳香的木煙(如山核桃,山核桃和豆科灌木



來調味食物煮的時候%^%^ 1618753688
YOURnightMare: Schabik pychotkaa polecam i pozdrawiam
Jerzyk Mata: Co za idiotyzm marnować tyle oleju a wystarczy worek próżniowy i metoda
Sous-vide o zdrowiu nie wspomnę
007: Spoko
Jaros?aw Stycze?: Jak można nie usunąć tej białej błony
lulcia warszawianka: 1 komentarz
Kasia Ewa: Super
Roman Samek: Spróbuję w wolnowarze, a kotek bierze się za ciasto ?
Katarina 1968: ???
Mariola M.: Olej z pieczenia jest do wyrzucenia, czy nie?
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=ri9ngr5wSSQ