Surówka z kapusty pekinskiej, ananasa i kukurydzy TalerzPokus.tv - TalerzPokus


SUBSKRYBUJ TalerzPokus i bądź na bieżąco ! Moje podpowiedzi, listę składników i opis przygotowania znajdziecie na blogu Lekka, orzeźwiająca surówka z kapusty pekińskiej z lekko słodkim posmakiem dzięki dodatkowi ananasa i kukurydzy, charakteru
Komentarze:

paulina k.: jest fantastyczna polecam sama taką robię tylko ja nie daję czosnki soli i pieprzu tylko jogurt gęsty grecki albo majonez albo pół na pół coś cudownego idealnie pasuje do mięsa można nawet tak jeść z miseczki czy do kanapki z wędliną pychotka!!!!
Elzbieta Poradzisz: Pycha robiłam nie raz .
Andrzej Walkowiak: Super przepis
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=5VWXzLqxBHA