TORK REKIN - CoJaPieke


TORT REKIN Składniki na 1 turę. 1tura to 2 foremki: pierwsza 15cm średnicy, druga 28 30cm, 2 tura to 1 foremka 28 30cm. Składniki w temperaturze pokojowej! * 250g miękkiego masła * 400g drobnego cukru * 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego * 4 białka * 4
Komentarze:

Mela Indrzejczak: Tort** super??❤️
Karolina Kamik: To górne piętro to inny biszkopt? Nie wygląda po upieczeniu tak jak ten dolny. Czy on też jest kokosowy?
Lily Ann: Ta druga część rekina nie została wykorzystana, tak? Czy coś ominęłam? Dekoracja jest przepiękna❤
Al Boj: Dzieło sztuki???tylko nie widziałam ogonka rekina?
Katarzyna Lipa: Zdolna Pani jest. Widać tez, że lubi to Pani robić. Gratuluję talentu?
Lucyna Olszyk: Rekini apetyt mam na ten piękny i zapewne smakowity tort .Życzenia 100 lat w zdrowiu dla Jubilata!
Arkadiusz Erkert: Wszystkie twoje torty i ciasta są przepiękne masz talent p.Marto.pozdrawiam
aleksandra maryniak: Super! Będę próbować biszkoptu kokosowego. Zrobiłam dla przykładu Twój tort kokosowe orzechowy-wszyscy są zachwyceni. Dzięki że prowadzisz ten kanal??
Anu?ka 2006: Pani ma super talent ❤️?????
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=61valZ4hFwg