TARTA RABARBALO❤️A - CoJaPieke


↓↓ Więcej Informacji ↓↓ CoJaPieke na Facebooku C4%99 1502615626708801/?fref=ts co_ja_pieke na Instragramie Kruche ciasto * 85g zimnego masła * 180g mąki pszennej (może być inna, zdrowsza :)) * szczypta soli * 2 łyżki cukru pudru * 2 łyżki soku poma
Komentarze:

Jerzy O: wzor niczym podloga w Venetian :)
damian polak: siemka pozdro ❤️
Test tu jemy: Kochana! Świat YT czekal na Ciebie! A zwłaszcza tacy smakosze i miłośnicy ładnego podania, jak ja! Dobrego weekendu majowego!
Test tu jemy: Jeśli rabarbar to warzywo, to szaleję za warzywami! Zwłaszcza na słodko ???
Kasia Romana: mniam.....?
Danuta Wosik: Wreszcie doczekałam się....Pani filmiki to czysta przyjemność ..proszę częściej..dxjekuje i pozdrawiam ❤?
chsklika: Ładna Pani ????
thomas wierzchowski: jak zrobić sernik wiedeński? czy trzeba przemielić twaróg kruchy? nie homogenizowany. nie ma takiego w sklepach. co trzeba dodać - już wiem ,że same żółtka- wczoraj spróbowaliśmy. oprócz makowca- obecnie zbyt słodkiego dla mnie (koło 50tki odezwała się jakaś tendencja do tycia ) no i oczywiście kremówki czyli napoleonki (wersja francuska jest z najzwyczajniejszym budyniem!! i jak u nas z góry i z dołu mille feuilles ) to jest mój kulinarny nbr 1
thomas wierzchowski: podobne gotowanie i pieczenie , tj niezła kuchnia /watch?v=HDim45WdlLs : ( ) smarzenie, przyrządzanie, subdukcja warstw ciasta mieszanie dzemu exystencji w skali czasu - przeżarłocznej
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=Febhpll3s6w