Kurczak SŁODKO OSTRY z ananasem STIR FRY 3 LunchBOXy - Policzona Szama
✅Zobacz stalowy kuty WOK tutaj: ✅LunchBOXy od Szamy Sklep, Przepisy: skomponuj zdrową kuchnię W odcinku zobaczycie przepis krok po kroku jak wykonać kurczaka w azjatyckich smakach słodko kwaśno ostrym. W stylu stir fry z smażonym ananasem i inn
Komentarze:
Hans D?ugofiuty: Oglądam cie od nie dawna ale obejrzałem twoje filmy i przyznam że jesteś mistrzunio + za podane makro, moja sugestia jak nie ma składniku jakiegoś to możesz powiedzieć zamiennik danego składnika i zamiast np 150gr czegoś to po prostu 1 marchewka itp, tak to wymiatasz z gotowania a i moja druga sugestia dodawaj częściej filmiki bo niecierpliwie czekam na nowości :D a znasz jakieś przepisy norwesko szwedkie ? Tak pytam z ciekawości. Pozdrawiam i sukcesu :D
don_jelloni: Byczku.. Fajnie ze cos nowego z kuchni azjatyckiej, bo już chyba wszystkie Twoje przepisy przerobiłem ?
SEBASTIAN ?elazek: No i się w końcu wydało kto u ciebie na kanale gotuje a kto tylko składniki przedstawia :P
Matsumiko Yamashi: Gdzie mi z tym paluchem mi po oczach?
Świetny przepis, w sam raz na jutrzejszy obiad. Dzięki!
Świetny przepis, w sam raz na jutrzejszy obiad. Dzięki!
Alfa & Omega: To prawdziwy chińczyk, a nie ten z Chin czy Tajwanu
Save: Po samym intro poczułem smaki jak w dobrej kuchni u Wietnamczyka.
Piękna kuchnia
Piękna kuchnia
Save: Ja pamiętam jak moja baba robiła pizzę ( 12h xD serio)
Ja zrobiłem dla gości faszerowane pieczarki z mięsem mielonym w odpowiednim bulionie do środka ( taka drobna bardzo robota zasypana szczypiorkiem)z ziołami tam tymianek ,kumin i bazylia.
Finał był taki , że zjedli każdą pieczarkę .
A ja dostałem opierdol, że nikt nie jadł pizzy xD
Ja zrobiłem dla gości faszerowane pieczarki z mięsem mielonym w odpowiednim bulionie do środka ( taka drobna bardzo robota zasypana szczypiorkiem)z ziołami tam tymianek ,kumin i bazylia.
Finał był taki , że zjedli każdą pieczarkę .
A ja dostałem opierdol, że nikt nie jadł pizzy xD
saymoon86: szkoda ze nie uzyles soku z puszki od anasa do sosu ;]
Katarzyna Ko?larek: Uwielbiam Twoje przepisy, gotuj dla mnie hehe Pozdrawiam :)
Barti.R92: To co robisz to napewno nie jest Stir Fry. Do woka trzeba mieć np. Taboret gazowy, aby uzyskać wysoką temperaturę i aby ją utrzymać. Bo kiedy wrzucasz produkty na woka i smazysz na zwykłej kuchence to temperatura spada. Oczywiście nie pisze tego dla hejtu, po prostu chciałem zwrócić uwagę, bo uważam że takie smażenie na woku nie ma sensu. Prawidłowo składniki dodaje się jeden po drugim i całe smażenie zamyka się w czasie 5 minut.
ragnar1987: Ok jutro dzień zakupów w planach pierożki gyoza, pomarańczowy kurczak, słodko pikantne spagetti, oczywiście nie w jeden dzień :) i teraz zobacz co narobiłeś przez ciebie muszę kupić kolejne składniki, i chwała ci za to :) pozdro
Jeff Enigma: Chciałem napisać że ten przepis jest super, ale nie...
Jajko z ryżem i sosem sojowym jest super, to jest dojebane
Kolejny przepis, kolejny props, dzięki Lewy
Jajko z ryżem i sosem sojowym jest super, to jest dojebane
Kolejny przepis, kolejny props, dzięki Lewy
mk801: Może dorzuć do oferty wypalone woki :) Chętnie zakupię.
Pawe?: Sos z limonki :)
Micha? Ge?y?ski: Dodatkowe 20 punktów do fajności za pomagiera. ?
Justyna Szewczyk: Makro bez ryżu?
czarek23711: Fajny przepis, ale wedlug mnie film powinien sie zaczac od 4:24 od screenshota przez kilka s co jest potrzebne i tyle zamiast pokazaywac kazdy sklladnik po kolei
Patryk Ruzik: Z pastą czerwone curry wyjdzie, czy składniki zbyt się różnią? Została mi w domu, a żółtą w mojej okolicy trudno znaleźć
filipfcb42: Fajnie że nie musisz już działać sam, pomoc zawsze się przydaje :)
Klaudia My?ków: ❤❤
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=fRKBzBIhPdo