Co uszkadza nerki? | Iwona Wierzbicka Shorts - Ajwendieta - Iwona Wierzbicka


Kiedy spożywasz większe ilości białka jest zupełnie naturalne, że możesz mieć wyższą kreatyninę i mocznik, a także eGFR. Największym problemem dla nerek jest glikacja, która powstaje pod wpływam nadmiaru węglowodanów. Obejrzyj, zapisz, udostępnij. Zapra
Komentarze:

Dariusz Maciejewski: ?
Bartosz Lisiak: Dziękujemy za Wiedzę ?
Krystyna Pajak: Super, dzięki.?
Wera G: węglowodany to owoce.Czyli owoców nie można jeść.To co daje natura?proszę o odpowiedź ❤?dziękuję
Necafe: Ogromny szacunek za Pani wiedzę...ja bym mogła Pani słuchać i słuchać...kopalnia wiedzy dla mnie... dziękuję ?
Necafe: Czy mogę wiedzieć jak zbadać tarczycę, nadnercza, trzustkę? Czy można prosić o jakiś Pani link?
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=TScf0jQn8Y8