Jak spożywać tłuszcze by nie były szkodliwe? | Iwona Wierzbicka Shorts - Ajwendieta - Iwona Wierzbicka


Kwasy omega 3 i omega 6 nie lubią ciepła, światła i tlenu. Warto wziąć to pod uwagę przyanowaniu zdrowego odżywiania. Bo nie wszystko złoto co się świeci. Jak Ty sobie radzisz z olejami i tłuszczami roślinnymi? #dietetykakliniczna #omega3 #zdroweodżywian
Komentarze:

Dariusz Maciejewski: ??
Agnieszka D: nie używać mąki migdałowej?
A. G.: początek kontrowersyjny .. ale finał akceptowalny .. najlepsze tłuszcze to smalec świński gęsi .. oliwa .... olej kokosowy ..
Grzegorz Ostaszewski: Olej z avocado albo oliwa z oliwek przechowywać w lodówce, czy w temperaturze pokojowej??
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=pDKLdcgWkOA