Taste Testing Polish Food 2 Kult America - Kult America


On this episode of Kult America I\'m going on a food journey of my life, to taste dishes typical for aace, that is very close to my heart, which is Podkarpacie. There will be not only sie, peasant food, but also some nobleman hunting dishes. And of cours
Komentarze:

Janos15987: 6:07 that was so hilarious i mean... in Poland "pussy" can be called "pieróg"
Krzysztof Nowak: ???
Marcin Adam Gajewski: I am so happy that you can appreciate the heritage of this place. Thx for this video m8!
Agata Pecak: te ogórki były kiszone, a nie marynowane, to zupełnie inny smak.
m4rioo: try tatar :)
Erika Jasinski: I love this soup . I live in states and miss it so much. No dear I am animal lover. My dad the big hunter- went to sleazy hunt - then one day he had baby fawn - yelling and coursing . The man killed the mother next to a baby and that illegal in Poland ??.
BHLDR: Myśle, że chłop nie tylko tego pieroga by spróbował xd
Werka Werka: Za duzo tu sztucznisci
wojtekstach78: the description of all these food sounds like a poem which actually makes even an typical cottage meal to be a noble dish ?

oh, I hope you ate that bread in which the "żurek" was served - I know it can be difficult due to limited stomach capacity, but I always do even when I'm full - just can't resist that crispy bread
Maria Mccarthy: Just happened I was looking for diferent cuisine and here I found all I would love to it or try. I can never say yak I won’t eat that. Pity I’m a 74 year old but I wld love to go to Poland just to try those beautiful appetisers. They r so so YAM .thank u for yr video. Ireland ??
Viola Rak: ??????
inuni: Żurek is my favorite soup ???
Felix: Mordo jak ty z polski jestes XD mowisz dzièkujè bardzo po polsku
bibi: koleś je w drogie jedzenie w hotelu bristol, mordo przyjedz do Bydgoszczy na.kebaba za 6zl to tez bedziesz mial lux
sirVhailor: Dzie w butach na łóżko cymbale
Olo. Pl: Jeśli szukasz bardzo tradycyjnych polskich smaków to spróbuj zupy "Sodra". Jest to zupa chrzanowa, u mnie w domu jada się ją na święta wielkanocne. pozdrawiam!!!
Huey Freeman ?: Ham hocks are delicious...it's the name used in the states for pork knuckle
boguslaw snietka: my ex wife dont like zurek lol
Krunoslav Kovacec: The natural beauty of the pierogi lady is unmatched. Wow!
PE PE: Polski żurek uwielbiają też Brazylijczycy.
franek kimono: jedne z lepszych pierógów jakie ostatnio jadłem to : pierogi lwowskie w Zgorzelcu
Lars Graf: Polen has no ISlam ???
MoJohnnys: When are you going to marry Joanna? ??
cudnylolo: Podkarpacie jest piękne!
ShowtimeZ: My favourite dish from Poland is "Placek po cygansku", You have to try this one.
poZDR: Is it me or you already speak English with a bit of polish accent? haha, nice vid mate
Marta Kudyba: Oh well done! Now you need to come back for dzyndzalki, placuszki, racuszki, kapusta kiszona, kwasnica, modro kapusto z rolada i kluskami slaskimi. Or just stay and enjoy ??
???????? 14: Not vegan food.
Christian Buczko: Golabki should be shown and tried also. My family sometimes makes those, when they do, they make a massive pan and everybody pigs out on them. The ones we make are pork, rice, onion and salt/pepper, wrapped in cabbage leaves and boiled in tomato sauce. It creates an amazing flavour as the vinegar in the sauce is mostly boiled off, and reacts along with the tomato and cabbage leaves to create an amazing flavour. It's true comfort food...
Patryk Grendysa: byłem tam w siedlisku,zajebiste miejsce jedzenie i obsługa.
aGent: Great quality. Kult u own.
Damian Betlejewski: I know only przekładaniec cake xD
POSYPANO: Trafiliśmy na ten kanał i byliśmy pewni, że jakiś obcokrajowiec przyjechał na test do Polski a tutaj język Polski. Gorąco pozdrawiamy z Norwegii ;)
Golden: Super.Niech każdy tourist posmakuje słowiańskiej kuchni :)Thanks for this movie mate! I appreciate
Nikodem Zagloba: Zajebisty zamek.. bylem tam.. sarnia palce lizac a pierogi z borowikami..szok.. mniam..
Black & White: Bardzo dobry film, sam sposób montażu dorównuje, a nawet przewyższa niektore stacje TV. Pozdrawiam.
Julia Brola: this was filmed so beautifully, I cried
Mers: 2:44 to chyba Leh xd
Wiktor Wita: I'm polish
boyuf gibi: Podkarpackie is Subcarpathian in English... po za tym poziom gastronomii Podkarpackiej jest bardzo wysoki + mamy bardzo proste dania ale jest to prostota na wysokim poziomie nie to co np. w Warszawie czy Gdansku probuje sie robic wyszukane danie nie majac pojecia o podstawowej kuchni i wychodzi dzipago...
Jacek Szymanski: ale smaka mi narobiles :D
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=Ro4rThLucuA