Soczysty i chrupiący: kotlet z bakłażana z kiszoną mizerią | Kinga Paruzel & Kuchnia Lidla - KuchniaLidla.pl


Masz ochotę na lekki i smaczny posiłek bez mięsa? Spróbuj przepisu Kingi Paruzel na kotleta z bakłażana w chrupiącej panierce z dodatkiem mizerii z kiszonych ogórków! To idealny pomysł na wegetariański obiad lub kolację, który możesz przygotować bez grama
Komentarze:

@KuchniaLidla: Jakie warzywa najchętniej jesz, kiedy robi się ciepło? ??
@user-lc2zk9gj8t: Ostatnio jadłam rzodkiewkę pomidora młoda kapustę bardzo lubię warzywa dawno nie jadłam botwinki jeżeli chodzi o mizerię u mnie używa się świeżych ogórków w kwestii kiszonych wolę na kanapce
@sylwiakauzna2855: No vege
@magorzataiga2251: Z bakłażana z dodatkami często robię farsz do pierogów ora pasty warzywne. Lubię też grillowanego bakłażana z czosnkiem, panierowanego z patelni i faszerowanego. Występująca w niektórych gatunkach goryczka dodaje wielu daniom charakteru:) Dobrze jednak wiedzieć, że są odmiany jej pozbawione.
@rafallunedi1716: Bravo Ty super muszę spróbować kotleta lubię bakłażany parmegiane z sosem pomidorowym i makaronem ale też daję do hamburgerów lub na kanapki z innym mięsem pozdrawiam pa?
@ata_-hh9vi:
@ata_-hh9vi: A jak nie mam tego czarnego ustrojstwa to w piekarniku podobnie?
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=d_w8O3AsjJg