Jak nie skończyć jako CHUDOTŁUSTY odchudzanie dieta sylwetka - Michał Kanclerz ZdrowaForma
Komentarze:
@Mktrener: A jakie jest Twoje ulubione źródło białka ?
@rafapiasecki9725: Kurczak albo jogurty proteinowe xd
@tobiaszsipowicz5288: jak juz odkrylem ze Grecki jogurt ma super bialko i niskie kcal na 100g takze dobijam wszedzie :)
@alpaka7154: Rada git dla większości, ale osobiście zwracam każdą potrawę z białkiem serwetkowym.??
@janalpaka7129: Polecam również jeść dużo brokułów pomidorów i papryk ponieważ hamują one wytwarzanie miostatyny co pomaga w zachowaniu i zdobyciu masy mięśniowej
@mateuszkorniluk7429: twaróg musi być :D
@wielu1000: Z tym białkiem ostrożnie. Kuzynka taka fanatyczka zdrowego stylu życia z białkiem w tle załatwiła sobie nerki. Teraz zamiast siłowni zajmuje miejsce w klinice
@TheSoqu: Zawsze cię lubiałem, kreatyna zamówiona i ciśniemy dalej, nie przestawaj kręcić, pozdrów żonkę ❤
@vaderpolska2838: to mnie interesuje chciałbym taki być
@MateuszCHUDY: Grunt to zgodne makro, a nie że sam twaróg. Aczkolwiek ja twaróg uwielbiam jako baza do potreningowego desero-posiłku. Kostka chudego twarogu, 40g białka o smaku słonego karmelu, 50g mleka do rozrzedzenia, 60g orzechów włoskich do podbicia makro i kaloryki no i chrupie pod zębem, oczywiście wszystko zmiksowane, najlepiej przed dodaniem orzechów. Wchodzi jak złoto. Oczywiście jest to posiłek dla będących w trakcie budowania masy, a nie redukcji.
@CinkersR: Jak to jest, ze przy brzuszku miales zakola a teraz juz znikły razem z tluszczem? :D
@stefanbaterejko1847: Jem bialko trenuje oporowo 3 tyg( na wiecej nie mam czasu) rower w wekendy schudlem sylwetka sie poprawila ale od pewnego czasu stagnacja i nie moge zrzucic dolnego brzucha i zarysowac mięśni
@chickennuggetnugget7755: Czy np przy redukcji tkanki tłuszczowej mógłbym jeść 1g białka na 1kg masy ciała, czy to nadal za mała ilość i np powinienem 1,6g na 1kg
@AstrokonkretyTv: Ma rację przerabiałem wszelakie sposoby ale białko na redukcji jest najważniejsze i dieta
@jaku3655: Mistrzu! To teraz proszę o sposób, jak tę kostkę przyjąć bez przykrości.
@andrzejswiderski1863: Obrobka cieplna twarogu to podstawa.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=xEdLtJOs7rg