Udziec z jelenia z konfiturą z róży. Jak zrobić? Sprawdź świetny przepis | Smaki Polski - Telewizja Republika


O urokach życia w środku lasu opowie nam pan Michał Kolasiński łowczy okręgowy z Piły. Z kolei kucharz Karol Kus przyrządzi pyszną jeleninę z różaną konfiturą.... Komentarze i opinie publicystów. subskrybuj nasz kanał i oglądaj codziennie wiadomości
Komentarze:

@barbaramakosz6217: Smacznie wygląda i na pewno smakuje i
@Grzegorzpatelnia: Sejm zagłosował za zmianą definicji „gwа łtu”!!!!!!!!!!!!! Drodzy Rodacy, nie możemy pozwolić, aby nasi synowie, ojcowie, bracia bez powodu trafiali do więzienia!!!!!!!!!!!!!!! Wszyscy powinniśmy przyjść na protesty i poprosić Pana Prezydenta o zawetowanie!!!!!!!!!!!
@dorotaojczymek3773: Nigdy nie jadlam dziczyzny ale fajowo wyglada super
@bozenaalbin7026: Witam ? uwielbiam ,bo to sama , !!!,, sama przyjemność w oglądaniu i słuchaniu pana Karola w opowiadaniu , przyrządzaniu dań .
Smaki Polski , polecam każdemu .
Gratulacje ????
@malgorzataplucinska8664: Panie Karolu pozdrawiam serdecznie z Poznania. Dziczyzna palce lizać. Uwielbiam Pana programy. ???
@grzegorzszwed2707: Zamawiam kaczkę po smoleńsku
@ktotam2964: Super ❤❤❤❤❤
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=guGlVZF_BRE