Pandemia wywołała boom na pieczenie chleba! | Światowa historia chleba - National Geographic Polska


Kiedyś załogi były tylko męskie, ale dziś kobiety radzą sobie świetnie i są stałymi członkami załóg. ▶ SUBSKRYBUJ: W Stanach Zjednoczonych, gdzie króluje pakowany chleb tostowy, wypieki na zakwasie są prawdziwym rarytasem. ▶ Zobacz również: ▶ Daty em
Komentarze:

@krzciuk1973: Mnie też to dopadło ? zacząłem naukę pieczenia chleba w domu na własne potrzeby i tak zostało ? na sam sprzęt wydałem już dobre 10tys zł i ciągle czuje że trzeba coś dokupić do domowej piekarni? jeżeli brak tobie cierpliwości a lubisz chleb to zacznij go robić w domu to nauczy cię cierpliwości i pokory oraz zredukuje twój stres??
@adamnatkaniec4052: To prawda też tak miałem w pandemii
@mironn7726: Jaka ,,pandemia,, Głupoty ????
@danutakrzywda: I ja czasem upiekę chlebek..
@PIOTR_BERETA: Chleb własnej roboty jest najlepszy.
@Xene3: Ja nie piekę, zresztą nie posiadam teraz nawet piekarnika. Ale kiedyś moze spróbuję, kto wie? Od roku nie jem chleba, bo tak niedobry sprzedają. W ostatnich latach kilka tazy znalazłam jakiś znośny chleb to po paru miesiącach go psuli i w końcu zrezygnowałam całkiem. Ale po tym filmie łatwo zatęsknić do chlebków z dzieciństwa.
@SK9L9T9R: Zawsze bawi mnie rozdmuchiwanie prozaicznych rzeczy.
@Marta_Less: Chleb zaczęłam piec przed pandemią. Wszystkim smakował
Potem przestałam.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=hZ2PSNVEl14