Ramen z Kaczki Przepis Krok po Kroku Praktyka u Praktyka - NOMART.PL
Ramen z kaczki. Przepis ten pokazuje krok po kroku wszystkie czynności podczas tworzenia tej potrawy. Przepis na ten ramen został celowo rozbudowany, by ukazać ogrom możliwości. Wielość składników i wieloetapowe przygotowanie daje w finale bogatą kompozyc
Komentarze:
@piotrkowalski519: Witam Panie Arturze ? Pozdrawiam serdecznie ✋
@szymonpedrycz5361: Jak zawsze klasa! Oglądanie to prawdziwa przyjemność.
@gregoroth666: Drodzy państwo ogladajacy : przygotujcie sobie kolację bo na głodnego nie da rady tego oglądać. Szefie i Rafale klasa szacunek ? świetna robota ???
@dombre6015: Doceniam nowe pomysły i podejście!
@danielchil1028: A co tam na lodówce? ?
@hitplanetapl: Danie wygląda bardzo apetycznie, ale wymaga też ogromu pracy i doświadczenia. Dużo użytych nazw słyszeliśmy 1 raz w życiu. Jednak fajnie się ogląda i czekamy na kolejną część.
Pozdrawiamy serdecznie Szefa Rafała ?
Pozdrawiamy serdecznie Szefa Rafała ?
@puchaczzpuszczy: Ramen i ramona, one się nie wykluczają. Mniam.
@pilotheli6751: Dziękujemy.
@mati804: Super film!
@zplecakiemprzezswiat: Oczywiście łapkę w górę, bo uwielbiam pańskie przepisy, dzięki Panu złapałem bakcyla na domową produkcję wędlin. Ale... Od lat pracuje w gastro, od lat jeżdżę po całym świecie, głównie Azji, i ten koleś nie ma absolutnie żadnego pojęcia ani o kuchni azjatyckiej, ani o ramenie ?a szkoda...
@narcyz1988: Lubię ramen, ale taką wersję widziałem pierwszy raz. Trochę mi brakuje dashi.
Poza tym na pewno kiedyś spróbuję odtworzyć :)
Poza tym na pewno kiedyś spróbuję odtworzyć :)
@marekfeliksiak2838: Mistrzu odcinek super i gość utalentowany a myślę że jeszcze dostanie zaproszenie do nowych pomysłów.pozdrawiam
@Cugowsky: Panie Arturze, za mocne to światło. Blenda by się przydała.
@iryszabrze: Proszę, błagam. Nie idz w tę stronę. Ramen, Pho to tylko moda... Same skladniki tego dania, nie do zdobycia w sklepie na rogu... Masakra
@iryszabrze: Odtworz sam sobie ten odcinek i pomysl, bo to naprawde jak po chińsku sie patrzy....
@tura4259: I tak Szanowny Panie Arturze, Szanownego Pan przepisy autorskie moim zdaniem są najlepsze! Fajne urozmaicenie, ale i tak jest Pan Mistrzem!
@olihobb: Panie Arturze, Artur czy mogę prosić o doprecyzowanie w kwestii piersi kaczki sousvide? Najpierw ta kąpiel w przyprawach 12/24h . Potem solanka 4% , też 12/24h i na koniec sousvide przez 3h w temp. 58 st.C. przez 3h ? Patelnia : zaczynamy od zimnej i pierś smażymy najpierw od strony skóry ( do zarumienienia ) , a później druga strona druga przez ( też chyba 3-4 minuty) ? Tak będzie ok ?
@Woj_Ciech_: Ja tam wolę Twardzieli ? jako grzyby
@trawinskipiotr75: Panowie-kłaniam się nisko przed waszym mistrzostwem
@bakters: Znajoma rodzina takie szczęśliwe "eco-kaczki" za bezcen sprzedaje.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=IdheG18BOu4