Gulasz Wołowy - Kocham Gotować
Gulasz Wołowy na chłodne dni ❤ Składniki: 600 g udźca wołowego, 5 6 ząbków czosnku, 2 cebule, olej, do smażenia, 2 łyżki suszonej papryki, 150 ml wytrawnego czerwonego wina, 300 ml wody lub bulionu, 2 czerwone papryki, 4 5 pomidorów, 8
Komentarze:
@malfas9876: Radio Gulasz ft. Ougiński - Witajcie w mojej Qchni
@darekgradzik3643: Ale cebulki to nie żałowałeś:))
@iwonajankiewicz8979: Kocham ❤❤❤❤❤
@maciejmaciej3375: Przez Ciebie znowu jestem głodny . Robisz dobrą robotę Panie ???
@kapitanodawido6672: Co jest obok gulaszu na talerzu?
@bowermail8011: Hmmm, danie byłoby smaczne gdyby nie ta papryka ze skórą. Po takim gotowaniu te skóry z papryki będą pływać w sosie, a można było obrać paprykę i byłoby duuuuuużo lepiej.
@piotrkasprowicz5192: Wygląda super, robie bardzo podobnie ale do tego zasmażka na bazie suszonej slodkiej papryki z smalcem albo olejem a papryke poza tym pale na ogniu i obieram z skórki wtedy ma taki fajny posmak
@joannaniemiec9432: Nie zważył się sos?
@annanowak4498: Wolowina drozsza od zlota.
@ProTeamowcy: Piter wołowinę pierw obtocz w mące, będzie lekko lepiej ?
@RB-ok6sc: Super ❤
@pajs-orion: na miniaturce ta papryka taka czerwona, że myślałem, że gulasz z arbuza zrobiłeś XDD
@jakubjanowczyk7991: Chyba kolejność pomyliłeś
@marcelsobolewski5321: Thats alot of garlic, holy f”ck
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=wQjmRsgh09E