Przepisy Janusza Palikota | &039;Ni mom pojęcia co robię&039; - mietczynski
Na stronie Wyjątkowy Prezent i w sklepach stacjonarnych obowiązuje teraz promocja do 50% na wybrane Vouchery na Przeżycia. Wejdź w link i spraw, że te święta będą naprawdę Wyjątkowe no więc pan Janusz wydał ponad dwa lata temu książkę kucharską i
Komentarze:
@Jaguar_Wsciekly_Pies: Cierpię a przez ten odcinek na chwilę przestałem
@TheSqbany: "musicie mi troszeczkę zaufać, że wiem co robię" - prowadzący programu "Ni mom pojęcia co robię"
@allekrisxp: 8:46 Chciałbym przyjść do ciebie zjeść...
@xdvsttn: JAK TO NIE BEDZIE NADZIEWANEGO OGURA PANIE BARTKU MIECZYSLAWIE
@Nefyx-u6o: /74FMetHFiMs?si=H0gFPKU7Jo6KfmXE ulubiona piosenka palikota ahahaha
@salvatore6511: Niech ta seria nigdy nie umrze. Kocham to
@TheKaziu5: Będę trochę adwokatem diabła i jednoczśnie Wojtkiem Kowalczykiem... Ale, ale, ale słowo "Pulpety" - są od pulpy - masy pomielonego rozdrobnionego mięsa - są smaczne, aczkolwiek, wielu wykorzystuje fakt, że coś jest rozdrobnione i zamiast mięsa dodaje się tam tłuszcz. Nie jemy pulpetów na mieście - bo w dużej części jest to sam tłuszcz i odpady jak w parówkach.
Co do kotletów - jedzcie mięso bez panierki i bez ubijania - dla zdrowia.
Pal licho już tego PLIKOTA, ale moment gdy przepis wypalił i smakowało - widziałem tę nutę rozczarowania - no nie można się doje...do typa.
To jak z tym typem, co wymyślił pasztet z marskości wątroby kaczek...- no zjeb, ale smaczne - katował te kaczki.. ale ostatecznie podał wybitny pasztet...
bycie zjebem =/= złym kucharzem. tu bym nie dosrywał januszowi - jaki jest to jest, ale nawet taki ktoś musi jeść
Co do kotletów - jedzcie mięso bez panierki i bez ubijania - dla zdrowia.
Pal licho już tego PLIKOTA, ale moment gdy przepis wypalił i smakowało - widziałem tę nutę rozczarowania - no nie można się doje...do typa.
To jak z tym typem, co wymyślił pasztet z marskości wątroby kaczek...- no zjeb, ale smaczne - katował te kaczki.. ale ostatecznie podał wybitny pasztet...
bycie zjebem =/= złym kucharzem. tu bym nie dosrywał januszowi - jaki jest to jest, ale nawet taki ktoś musi jeść
@renacuajoverde: zatraca się domorosły klimat programu przy tej scenografii. ja lubie i ogladac będę. Natomiast to pachnie programem kulinarnym sprze 10 lat. nic w tym zlego ale tamten kuchniowo-domowy anturaż był lepszy moim zdaniem. pozdr!!
@jacekwaligora5890: szkoda ze poswieciles tyle czasu zlodziejowi pajacowi palikotowi
@nielot0330: Mieciu się tłumaczy, że potrzebował zmiany, a chodzi po prostu o wiertarkę
@cisza38: ?No mniam..
@wojciechb8043: Ach tak, oliwa ser i gówno, lub jak mówią włosi - kako e pepe
@weronikajakacka3872: Nie było w sklepie kopru włoskiego - kupiłem kapustę xD.
@Haler102: 28:14 ??
@PD-pw4wd: Mieciu zmienia miejsce bytowania jak Palikot!
@MilskY-ri8nv: może cały odcinek z przepisami mamuta?
@sethheliotrop4293: Ale, że nie ma przepisu na pomidora z cytryną z jeziora Como ?! To prawdziwa granda!!! ?
To może osłodzić tylko merch „Oliwa, ser, gówno”!
To może osłodzić tylko merch „Oliwa, ser, gówno”!
@LivingZombieJew: Jeszcze tylko więcej zbliżeń na gotowe dania, bo człowiek chce zobaczyć co wyszło.
@qbencjusz: aaa chuja, ta sztuczna sceneria jest ble, może musisz częściej się przeprowadzać?♂ oglądam Cię od wywrócenia bigosu i nie idź w stronę sztucznych kuchni?
@bforethenoise: Mieciu rób ten program tak, żebyś czuł się spełniony ❤
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=hfiN3lJp0bY