Darz Bór 618 Jak przygotować zdrową i smaczną konserwę z dzika. Gotujemy z Lizawką. - TVDarzBor


Mięso z dziczyzny w słoikach i puszkach – krok po kroku z Arturem z Lizawka Ogólnopolska Ambasada Dziczyzny i Patrykiem z Buszynka! W tym wyjątkowym odcinku zabieramy Was do profesjonalnego studia kulinarnego w Poznaniu SAS Urządzimy Twój Biznes  sas2
Komentarze:

@robkalibra3218: Darzbór! Zacność dziczyzny w wykonaniu mistrzów z Lizawki miałem okazję poznać i szczerze mogę wszystkim polecić, tym bardziej, że i ceny mają przyjazne dla kieszeni.
@pawewichowski2922: Darz bór. Ja używam sitka 4 i szarpaka do miesa typu szynki fajnie wygląda jak są kawałki miesa. Koledzy zapomnieli dodać że przed włożeniem miesa do puszki czy słoik powinny być sparzone wraz z nakrętko czy wieczkiem do puszki... A co do tej puszki nabrzmiałej wystarczyło ubrać mięsa i przetrzeć rant ręcznikiem papierowym czy ściereczką...
@Radek-u7j: Bardzo fajny odcinek. A przepis wydaje się prosty czyli do wykonania w domu .
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=zeGEGRENhXU