Książulo vs Magda Gessler - Rock Play


Materiał Zacznij wspierać ten kanał, a dostaniesz te bonusy: LIVE codziennie SERIE: Najlepsze produkty do brody i kosmetyki dla mężczyzn: ➡️ 20% zniżki na kosmetyki używając kodu: \"legendyrocka\" Ważne linki: ^^ Mój sprzęt do nagrywania: Apar
Komentarze:

@wm6214: Nie wygląda jak wrocławski rynek…
@wm6214: ? Olej trzeba wymieniać za każdym razem, podgrzany powtórnie jest rakotwórczy
@ImotekhtheStormlord-tx2it: "Głupi youtuber" musi demaskowac chamstwo takich celebrytów jak Gessler, bo inni sie boja utracenia wspolprac i "publicznej opinii"
@artidwiekurtki1260: -Panie, a świeży ten ten kurczak?
-Jo, jeszcze rano myszy łapał
@wm6214: Jeśli chodzi o proporcje dań to chłopaki zamówili po 1 szt. każdego produktu ze strony internetowej, nie zamówili cateringu na wigilię, chociaż tak to sobie nazywają. Sami mogli zdecydować ile zamówić opakowań uszek, a ile grzybów.
@Eden_Fayiar: Pomidor to owoc a nie warzywo
@dzokoker5280: Sorry, dźwięk do kitu, chłopaków nie słyszę, autor za głośny. Jednak dźwięk to podstawa, odpadam.
@krzysztofnojman5418: Ramen w Japonii potrafi być robiony z bazy która ma pokolenia (zależnie od długości tradycji w danej knajpie). Najstarsze na ogół są powojenne, bo w czasie wojny ludzie tracili dobytek w tym wywar do ramenu.
@carrefourexpress5099: trzeba zaktualizować!!
! 0:55 - była niedawno próba draśnięcia wizerunku!

Podejmują się hejterzy którzy mają już ponad 140 ooo ooo , oo milionów w chorej grze!!
-każdy z nich gra w swoją sam -
i sam z sobą...? każdy z nich musi skomponować lepszą mixturę, niż sam skomponował poprzednim razem ??chyba tak ,no nie ??
- może to potrafi zapętlić hejternika jak chomika w tym kółku...
no i za każdy ml tych pomyjij - (fe najgorsze) na głowie twórcy dostajesz parę punktów może?
hmm....?
EEeejjjj
A ile jest punktów za hejt na:
A ) KSIĄŻULO
...bo sie sprzedał ... przykładowo w branży motoryzacyjnej ? - A miał sie nie sprzedać w GASTRONOMICZNEJ !!!
B ) BUDŹDŹIE
...bo przykładowo widać po nim że je w McDonald's a miał skończyć z takim jedzeniem i musi być permanętnie niesposorowalny przecież bo LOTERIE robi , ej !!
C ) SORROKO
...bo niefortunnie - chwilę przed walką -skontuzjował większość stawów tylko lewej nogi. A zarzekał sie,
-mając przy tym "amerykański loos" -
że wejdzie na 100% do ctagonu z tym no yyy noo yy ten no on z tym yyy o pas yyy ...wiecie o kogo chodzi, nie ?? yyyyy noo !! tak ! z tym !
D ) denisie
...< brak potrzeby argumentacji>

...z której odp można zgarnąć nawięcej ??-??‍♂?
@krzysztofnojman5418: Jak słoik się rozszczelni lub nie jest prawidłowo zaparzony, to następuje bombaż, czyli gaz fermentacyjny. Każdy student który na słoikach domowych żył wie o tym:))
@jarosawfrymarski2722: OBECNIE To Moja Matka lepiej gotuje a ten kurczak to geslerowa się zesrała do kurona
@daniel319666: Wiele bym chętnie powiedział na temat tego jedzenia, ale powiem tylko, że pogieło ich z tymi cenami, zwłaszcza jak ilość/waga oszukana
@1908happy: Tak a propos komplementu "jak w domu "to zazwyczaj nie kupujesz gotowego drogiego jedzenia by smakowalo jak w domu tylko oczekuje sie czegos czego w domu nie zaznasz .(przynajmniej w mojej sytuacji )
@bartosak: "mixer do dupy kurczaka" 52:50 hahahaha :D
@eM_eN.1990: Z tym mięsem z knura to jest o tyle prawda że młode prosiaki trzeba kastrować. Jak nie wykastrujesz to mięso z takiego świniaczka jest dużo gorsze w smaku?
@olasmolinska: Ogólnie mięsa ze sklepów nie powinno się brać, zwłaszcza kurczaków. Są tanie, ale to efekt szybiego przyrostu na antybiotykach - miesiąc i gotowe można jeść. Normalnie kurczak potrzebowałby tak z niecałego roku, żeby nabrać odpowiedniej masy.
@mateuszksiezak1207: też jestem z Bolesławca :)
@mojs3243: Nie no beż przesady, kompot zrobić nie umiecie???!! Dramat. Owoce zalewasz gotujesz i dodajesz przyprawy i gotowe. A kompot z suszu jak nazwa wskazuje robi się z suszu owocowego ktory dostaniesz w niemal kazdym sklepie przed świętami A nie ze śliwek (i to samych).
@matek2324: U nas w Angli Cały kurczak w Tesco 1,2 kg - 1,6 kg -3,76£
@konradchoinski3579: Możliwe jest że wyroby mięsne robione np.ze starej świni będą miały jakiś dziwny posmak, bo mięso potrafi zmienić smak pod względem długości życia (np. ugotuj rosół ze starego koguta lub kury oraz ugotuj rosół z młodego koguta lub kury to zobaczysz różnicę) jak i warunków atmosferycznych ( np. dlaczego mięso karpia zawsze śmierdzi mułem z dna stawu? Bo karpie lubią siedzieć blisko dna więc nasiąkają tym mułem przez co ich mięso zmienia smak, co prawda nie tak bardzo żeby nie dało się zjeść ale wystarczająco by czuć posmak mułu), także smak mięsa starego knura lub świni zawsze będzie się różnić od młodego.
Film osadzony źródło: https://www.youtube.com/watch?v=_etFWhshyMk